Yritys

Yritys

Tilaa ilmainen arviointi!

Saat asunnostasi luotettavan hinta-arvion.

Miksi valita Kotikonsultit?

Unelmat todeksi? Me autamme mielellämme.

Unelmat todeksi?

Me autamme mielellämme.


Tehokkaat ja koulutetut kiinteistönvälittäjät palveluksessanne.

Asuntosi myyminen on meille tärkeä asia, olitpa sitten vaihtamassa kotia tai järjestelemässä sijoituksiasi. Haluamme tehdä asiat sinulle mahdollisimman helpoksi.

Kotikonsultit on yrittäjien muodostama kiinteistönvälitys. Meillä on  asuntokaupasta pitkän ajan kokemus vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme sinua alusta loppuun saakka osaavasti ja asiakkaita kunnioittaen    koko myyntiprosessin läpi. Joukkuehenkemme on vahva ja meitä yhdistää rakkaus lajiin. Meille kiinteistönvälitys on elämäntapa ja kutsumustyö.

Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille niin kerromme asunnon hinnan lisäksi enemmän palveluistamme.


Avaimet onnistuneeseen asuntokauppaan

Aitous

Olemme vilpittömästi kiinnostuneet Sinun tarpeistasi ja toiveistasi.  Olemme välitystoiminnassa aktiivisia ja sitoudumme yhteisen päämäärämme saavuttamiseen.

Asiakaslähtöisyys

Toimintamme kulmakivi on palvella Sinua yksilöllisesti. Toimimme Sinun etujesi ja tarpeidesi mukaisesti. Pidämme Sinut ajan tasalla koko yhteisen matkamme ajan.

Ammattitaito

Hoidamme työmme laadukkaasti, lakeja sekä hyvää välitystapaa noudattaen. Pidämme ammattitaitoamme ajantasalla itse kouluttautumalla ja seuraamalla Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton välittämää viimeisintä ammattitietoa.


Kotikonsultit

Kotikonsultit muodostuu.

FL-Talo Oy LKV, Y-tunnus: 0962194-6
Kiinteistönvälitys Airi Leppänen LKV Ky, Y-tunnus: 1768768-9

Otamme mukaamme tekijöitä, joilla on kokemusta ja LKV tutkinto suoritettu, haluaisitko sinä tehdä tätä työtä yrittäjänä. Ota yhteyttä jos kiinnostuit.